Noutăți

Și pentru că ne place să fim activi, iată ce am mai făcut în ultima vreme:

Icon pdf 11 Mai 2015
Voxline Communication contribuie la dezvoltarea indrustriei de mobile marketing din România și încearcă să aducă plus valoare acesteia prin participarea anuală la câteva evenimente de referință. Luna aceasta, pe 13 mai, participăm la cea de-a opta ediție a Mobile Marketing Conference, eveniment rebrănduit în Mobifest. Managerul companiei, Bogdan Apostol, în calitate de speaker la acest eveniment va susține o prezentare punctuală și plină de informații actualizate despre piața de mobile marketing locală. Mobisite-ul evenimentului, m2015.mobifest.ro a fost realizat de către noi.

 

Icon pdf 7 Mai 2015
Echipa Voxline continuă colaborarea cu brandul Isostar și realizează pentru noua promoție "L'Étape du tour", aplicația Facebook "Concurs l'etape du tour" și site-ul desktop.
Voxline Communication a creat site-ul responsive concurslays.ro pentru campania promoțională “Butonezi și câștigi”. Site-ul este special gândit pentru a oferi participanților la campanie acces facil la regulament, posibilitatea de înscriere a codurilor, lista câștigătorilor, etc. De asemenea, Voxline a creat soluția logistică integrată de înscriere în promoție prin SMS sau site și asigură, ca de obicei, suportul infoline la noua campanie promoțională.

 

Icon pdf 6 Mai 2015
Voxline Communication continuă colaborarea cu Henkel și realizează în afara promoțiilor prin SMS aplicația Facebook pentru brandul FA “Profită din plin de vacanță!”

 

Icon pdf 30 Aprilie 2015
Echipa Voxline Communication a creat prima sa aplicație Facebook pentru binecunoscutul brand de băuturi carbogazoase, Pepsi. Aplicația "Scoate-ți gașca la aer" afișează informații despre campanie, regulament, câștigatori și oferă participanților posibilitatea de înscriere în promoția “Acceptă provocarea și scoate-ți gașca la aer!”

 

Icon pdf 1 Aprilie 2015
Pepsi România a dat startul campaniei “Acceptă provocarea!” Voxline asigură suport tehnic și Infoline pe toată perioada desfășurării campaniei promoționale.

 

Icon pdf 6 Martie 2015
Voxline Communication a creat pentru Centrul de Excelență și Sănătate în Turism, platforma online, sanatatesiturism.ro Sanatatesiturism.ro este un site responsive, special gândit pentru a oferi publicului țintă acces facil la informații de interes pentru turismul medical din România, serviciile și programele oferite. Website-ul responsive beneficiază și de o variantă în limba engleză, healthandtourism.eu, din dorința de a veni în sprijinul potențialilor clienți străini.

 

Icon pdf 23 Februarie 2015
Voxline Communication a furnizat servicii de gestiune completă pentru buna desfășurare a campaniei promoționale “Marea dezlipeală”, campanie organizată de cotidianul Libertatea în perioada 23 februarie - 01 mai 2015. A fost un proiect complex în cadrul căruia am asigurat suportul tehnic necesar, am implementat soluția logistică pentru participarea prin SMS, am creat aplicația call center și am asigurat integral serviciul Infoline.

 

Icon pdf 16 Februarie 2015
Heineken punctează perfect și de aceasta dată prin încercarea de loializare și stimulare a vâzărilor a 150 de retaileri din Municipiul București și județul Ilfov. Retailerii pot participa la noua campanie “Puncteaza cu Heineken” înscriind codurile prin sms sau web. Site-ul puncteazacuheineken.ro, versiunea desktop și mobilă sunt realizate integral de către Voxline Communication.

 

Icon pdf 13 Februarie 2015
Voxline Communication a creat pentru Nivea o aplicație Facebook interactivă pentru a celebra Valentine's Day. Aplicația Facebook, “Câștigă-i dragostea”, are la bază un concept ludic, cel al provocării, iar fiecare îndrăgostit poate alege din secțiunea provocări fictive o provocare la care să își supună partenerul/partenera. După selectarea provocării participantul se loghează cu datele de facebook și apasă butonul „Trimite”, pentru ca provocarea să ajungă printr-o notificare pe pagina de Facebook a persoanei iubite. Lansarea provacării către partenerul de cuplu îi conferă participantului automat dreptul de a se înscrie la tragerea la sorți pentru premiile zilnice.

 

Icon pdf 15 Decembrie 2014
Din dorința de a interacționa direct cu consumatorii și de a-i fideliza, Isostar și-a consolidat și mai mult prezența în mediul digital începând cu luna decembrie 2014 prin lansarea promoției “Aleargă de Paște la Paris cu Isostar!”. Aplicația Facebook și site-ul responsive, ambele dedicate promoției, au un design modern și sunt create de catre Voxline pentru a oferi participanților posibilitatea de înscriere în promotie, informații despre campanie, acces la regulament, lista câștigătorilor sau programul de nutriție.

 

Icon pdf 29 Octombrie 2014
Voxline Communication a creat pentru al doilea an consecutiv mobisite-ul evenimentului Zilele Biz, eveniment ce va avea loc în perioada 10-14 noiembrie 2014. Mobisite-ul este o construcție în oglindă a site-ului zilelebiz.ro prezentând aceleași funcții ca site-ul desktop. Programul evenimentului, lista speakerilor ori alte informații relevante utilizatorilor pot fi accesate folosind link-ul următor m.zilelebiz.ro

 

Icon pdf 10 Aprilie 2014
Voxline este a doua oara premiata in 2014. Am obtinut locul 3 in cadrul Mobile Awards 2014, la categoria CEL MAI BUN MOBI SITE.br />
Locul IV

Voxline Communication a obtinut Bronz cu proiectul m.dentestet.ro in cadrul competitiei Mobilio Awards 2014 la sectiunea Best Mobisite.

Locul III

 

Icon pdf 7 Februarie 2014
Voxline a creat versiunea mobilă a siteului dedicat evenimentului Digital Forum (m2014.digitalforum.ro), unul dintre cele mai importante evenimente din mediul online românesc, ajuns deja la ediția a VIII-a.
Mobisite-ul prezintă aceleași funcții ca site-ul desktop și oferă utilizatorilor, dincolo de posibilitatea înregistrării la eveniment, un conținut informativ extrem de bine structurat: acces program, invitați, etc. fiind optimizat pentru accesul de pe smartphone-uri și tablete cu rezoluții cuprinse între 320px - 1024px.

 

Icon pdf 4 Octombrie 2013
Dupa lansarea din 2012 a mobisite-ului m.dentest.ro, binecunoscuta clinica Dent Estet a continuat colaboararea cu echipa Voxline si a lansat astazi versiunea mobila pentru m.de4kids.ro si m.de4teens.ro, fiecare dintre aceste mobisite-uri fiind dedicate unui segment particular al publicului tinta : copiii, respectiv adolescentii.
Mobisite-urile ofera informatii utile si concise privind serviciile clinicii, au incorporate functii specifice precum: programare online, functia click2call ori GPS ce permite localizarea utilizatorului pentru o mai buna orientare fata de sediile clinicilor Dentestet. La fel ca si in cazul site-ului oficial, cele doua mobisite-uri sunt optimizate pentru telefoane smartphone si tablete cu rezolutii intre 320px si 1024px.

 

Icon pdf 15 Iulie 2013
Voxline Communication face parte din Top 3 agentii digitale premiate de Google Romania si IAB Romania in cadrul proiectului Start Mobile 2013 pentru calitatea siteurilor mobile realizate.
Premiu Google Romania si IAB Romania

 

Icon pdf 16 Mai 2013
Voxline Communication a castigat toate cele 3 locuri in cadrul Mobile Awards 2013 la categoria CEL MAI BUN MOBI SITE.

Locul II:
retete.mobi
Locul II
Locul III:
m.dentestet.ro
Locul III

 

Icon pdf 11 Aprilie 2013
În cadrul eTravel Conference, Bogdan Apostol a susţinut o prezentare a strategiilor de mobile marketing ce pot fi aplicate cu succes în industria turismului.

 

Icon pdf 7 Martie 2013
Voxline realizează landing page-ul optimizat pentru mobil pentru campaniile Multibonus - Mol România.

 

Icon pdf 20 Februarie 2013
Voxine Communication furnizează serviciul de plată prin SMS a abonamentelor revistelor premium din portofoliul Ringier România: Unica, Elle, Viva, Avantaje, Psychologies, Joy.

 

Icon pdf 22 August 2012
Dent Estet a lansat astăzi varianta mobilă a site-ului oficial al binecunoscutei clinici stomatologice www.dentestet.ro, realizată de agenţia de mobile marketing, Voxline Communication. Versiunea mobilă beneficiază de o grafică optimizată pentru accesul de pe dispozitivele mobile oferind vizitatorilor noi avantaje precum funcţia click2call şi programare online. Totodată aceștia pot accesa, în timp real, funcţia GPS de pe device-ul mobil care permite localizarea utilizatorilor și o mai bună orientare a acestor faţă de sediile Dent Estet.

 

Icon pdf 10 Mai 2012
Echipa Voxline a relansat retete.mobi, versiunea mobilă a website-ului condimenteweb.ro adresată posesorilor smartphone de touch-screen. Accesibil şi rapid, adresată pasionaţilor de reţete gastronomice din bucătăria internaţională, cât și din cea românească, noua variantă a mobiste-ului păstrează conceptul inţial, însă beneficiază de o serie de îmbunătăţiri ale design-ului.

 

Știri mai vechi »

Premii obținute

  • Best MobiSite
  • Best MobiSite
  • Premiu Google Romania si IAB Romania
  • Locul I - Mobile Awards
  • Locul II - Mobile Awards
  • Locul III - Mobile Awards

Resurse

Mobilemarketer Facebook

Noutăți

Și pentru că ne place să fim activi, iată ce am mai făcut în ultima vreme:

11 Mai 2015

Voxline Communication contribuie la dezvoltarea indrustriei de mobile marketing din România și încearcă să aducă plus valoare acesteia prin participarea anuală la câteva evenimente de referință. Luna aceasta, pe 13 mai, participăm la cea de-a opta ediție a Mobile Marketing Conference, eveniment rebrănduit în Mobifest. Managerul companiei, Bogdan Apostol, în calitate de speaker la acest eveniment va susține o prezentare punctuală și plină de informații actualizate despre piața de mobile marketing locală. Mobisite-ul evenimentului, m2015.mobifest.ro a fost realizat de către noi.

Mobifest 2015

7 Mai 2015

Echipa Voxline continuă colaborarea cu brandul Isostar și realizează pentru noua promoție "L'Étape du tour", aplicația Facebook "Concurs l'etape du tour" și site-ul desktop.
Voxline Communication a creat site-ul responsive concurslays.ro pentru campania promoțională “Butonezi și câștigi”. Site-ul este special gândit pentru a oferi participanților la campanie acces facil la regulament, posibilitatea de înscriere a codurilor, lista câștigătorilor, etc. De asemenea, Voxline a creat soluția logistică integrată de înscriere în promoție prin SMS sau site și asigură, ca de obicei, suportul infoline la noua campanie promoțională.

6 Mai 2015

Voxline Communication continuă colaborarea cu Henkel și realizează în afara promoțiilor prin SMS aplicația Facebook pentru brandul FA “Profită din plin de vacanță!”

30 Aprilie 2015

Echipa Voxline Communication a creat prima sa aplicație Facebook pentru binecunoscutul brand de băuturi carbogazoase, Pepsi. Aplicația "Scoate-ți gașca la aer" afișează informații despre campanie, regulament, câștigatori și oferă participanților posibilitatea de înscriere în promoția “Acceptă provocarea și scoate-ți gașca la aer!”

1 Aprilie 2015

Pepsi România a dat startul campaniei “Acceptă provocarea!” Voxline asigură suport tehnic și Infoline pe toată perioada desfășurării campaniei promoționale.

6 Martie 2015

Voxline Communication a creat pentru Centrul de Excelență și Sănătate în Turism, platforma online, sanatatesiturism.ro Sanatatesiturism.ro este un site responsive, special gândit pentru a oferi publicului țintă acces facil la informații de interes pentru turismul medical din România, serviciile și programele oferite. Website-ul responsive beneficiază și de o variantă în limba engleză, healthandtourism.eu, din dorința de a veni în sprijinul potențialilor clienți străini.

23 Februarie 2015

Voxline Communication a furnizat servicii de gestiune completă pentru buna desfășurare a campaniei promoționale “Marea dezlipeală”, campanie organizată de cotidianul Libertatea în perioada 23 februarie - 01 mai 2015. A fost un proiect complex în cadrul căruia am asigurat suportul tehnic necesar, am implementat soluția logistică pentru participarea prin SMS, am creat aplicația call center și am asigurat integral serviciul Infoline.

16 Februarie 2015

Heineken punctează perfect și de aceasta dată prin încercarea de loializare și stimulare a vâzărilor a 150 de retaileri din Municipiul București și județul Ilfov. Retailerii pot participa la noua campanie “Puncteaza cu Heineken” înscriind codurile prin sms sau web. Site-ul puncteazacuheineken.ro, versiunea desktop și mobilă sunt realizate integral de către Voxline Communication.

13 Februarie 2015

Voxline Communication a creat pentru Nivea o aplicație Facebook interactivă pentru a celebra Valentine's Day. Aplicația Facebook, “Câștigă-i dragostea”, are la bază un concept ludic, cel al provocării, iar fiecare îndrăgostit poate alege din secțiunea provocări fictive o provocare la care să își supună partenerul/partenera. După selectarea provocării participantul se loghează cu datele de facebook și apasă butonul „Trimite”, pentru ca provocarea să ajungă printr-o notificare pe pagina de Facebook a persoanei iubite. Lansarea provacării către partenerul de cuplu îi conferă participantului automat dreptul de a se înscrie la tragerea la sorți pentru premiile zilnice.

15 Decembrie 2014

Din dorința de a interacționa direct cu consumatorii și de a-i fideliza, Isostar și-a consolidat și mai mult prezența în mediul digital începând cu luna decembrie 2014 prin lansarea promoției “Aleargă de Paște la Paris cu Isostar!”. Aplicația Facebook și site-ul responsive, ambele dedicate promoției, au un design modern și sunt create de catre Voxline pentru a oferi participanților posibilitatea de înscriere în promotie, informații despre campanie, acces la regulament, lista câștigătorilor sau programul de nutriție.

29 Octombrie 2014

Voxline Communication a creat pentru al doilea an consecutiv mobisite-ul evenimentului Zilele Biz, eveniment ce va avea loc în perioada 10-14 noiembrie 2014. Mobisite-ul este o construcție în oglindă a site-ului zilelebiz.ro prezentând aceleași funcții ca site-ul desktop. Programul evenimentului, lista speakerilor ori alte informații relevante utilizatorilor pot fi accesate folosind link-ul următor m.zilelebiz.ro

10 Aprilie 2014

Voxline este a doua oara premiata in 2014. Am obtinut locul 3 in cadrul Mobile Awards 2014, la categoria CEL MAI BUN MOBI SITE.br />
Locul IV

Voxline Communication a obtinut Bronz cu proiectul m.dentestet.ro in cadrul competitiei Mobilio Awards 2014 la sectiunea Best Mobisite.

Locul III

7 februarie 2014

Voxline a creat versiunea mobilă a siteului dedicat evenimentului Digital Forum (m2014.digitalforum.ro), unul dintre cele mai importante evenimente din mediul online românesc, ajuns deja la ediția a VIII-a.
Mobisite-ul prezintă aceleași funcții ca site-ul desktop și oferă utilizatorilor, dincolo de posibilitatea înregistrării la eveniment, un conținut informativ extrem de bine structurat: acces program, invitați, etc. fiind optimizat pentru accesul de pe smartphone-uri și tablete cu rezoluții cuprinse între 320px - 1024px.

4 octombrie 2013

Dupa lansarea din 2012 a mobisite-ului m.dentest.ro, binecunoscuta clinica Dent Estet a continuat colaboararea cu echipa Voxline si a lansat astazi versiunea mobila pentru m.de4kids.ro si m.de4teens.ro, fiecare dintre aceste mobisite-uri fiind dedicate unui segment particular al publicului tinta : copiii, respectiv adolescentii.
Mobisite-urile ofera informatii utile si concise privind serviciile clinicii, au incorporate functii specifice precum: programare online, functia click2call ori GPS ce permite localizarea utilizatorului pentru o mai buna orientare fata de sediile clinicilor Dentestet. La fel ca si in cazul site-ului oficial, cele doua mobisite-uri sunt optimizate pentru telefoane smartphone si tablete cu rezolutii intre 320px si 1024px.

15 Iulie 2013

Voxline Communication face parte din Top 3 agentii digitale premiate de Google Romania si IAB Romania in cadrul proiectului Start Mobile 2013 pentru calitatea siteurilor mobile realizate.
Premiu Google Romania si IAB Romania

16 Mai 2013

Voxline Communication a castigat toate cele 3 locuri in cadrul Mobile Awards 2013 la categoria CEL MAI BUN MOBI SITE.

Locul II:
retete.mobi
Locul II
Locul III:
m.dentestet.ro
Locul III

11 Aprilie 2013

În cadrul eTravel Conference, Bogdan Apostol a susţinut o prezentare a strategiilor de mobile marketing ce pot fi aplicate cu succes în industria turismului.

7 Martie 2013

Voxline realizează landing page-ul optimizat pentru mobil pentru campaniile Multibonus - Mol România.

20 Februarie 2013

Voxine Communication furnizează serviciul de plată prin SMS a abonamentelor revistelor premium din portofoliul Ringier România: Unica, Elle, Viva, Avantaje, Psychologies, Joy.

22 August 2012

Dent Estet a lansat astăzi varianta mobilă a site-ului oficial al binecunoscutei clinici stomatologice www.dentestet.ro, realizată de agenţia de mobile marketing, Voxline Communication. Versiunea mobilă beneficiază de o grafică optimizată pentru accesul de pe dispozitivele mobile oferind vizitatorilor noi avantaje precum funcţia click2call şi programare online. Totodată aceștia pot accesa, în timp real, funcţia GPS de pe device-ul mobil care permite localizarea utilizatorilor și o mai bună orientare a acestor faţă de sediile Dent Estet.

10 Mai 2012

Echipa Voxline a relansat retete.mobi, versiunea mobilă a website-ului condimenteweb.ro adresată posesorilor smartphone de touch-screen. Accesibil şi rapid, adresată pasionaţilor de reţete gastronomice din bucătăria internaţională, cât și din cea românească, noua variantă a mobiste-ului păstrează conceptul inţial, însă beneficiază de o serie de îmbunătăţiri ale design-ului.

Știri mai vechi »

Close